Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

+3
tygrutz
DieZz#
xTh3Legendx
7 participanți

Cerere intrare in clan xTh3Legendx

xTh3Legendx
    xTh3Legendx
    Membru
    Membru

Data de inscriere : 11/02/2013
    Varsta : 23
    Localizare : Oradea

Cerere intrare in clan xTh3Legendx Empty Cerere intrare in clan xTh3Legendx

Mesaj Scris de xTh3Legendx Lun Feb 11, 2013 7:05 am

1.Nume : ----
    2.Prenume : ----
    3.Nume in CS:S : xTh3Legendx
    4.Experienta de CS:S : 3-4 ani
    5.Contact Skype : black_viper007
    6.Contact Yahoo : milionarul_asasin42
    7.Varsta : 12
    8.De ce vrei in clan : Jucatorii clanului joaca fara CODURI, asta e cel mai important lucru la un clan. Vreau sa ajut clanul la waruri si am mai fost in acest clan cu numele HyP3rYoN. Am avut si admin pe server. Imi place foarte mult clanul! Smile
    DieZz#
    DieZz#
    Administrator
    Administrator

Data de inscriere : 28/08/2012
    Varsta : 29
    Localizare : Bucuresti

Cerere intrare in clan xTh3Legendx Empty Re: Cerere intrare in clan xTh3Legendx

Mesaj Scris de DieZz# Lun Feb 11, 2013 8:33 am

parca ai facut cerere si in xg, ai vazut ca aia nu te vor vi repede la noi...ma ce sa zic joci cum se cade adica joci binisor pt varsta ta nu esti nici suspect dar nici bun, daca o sa intrii in clan iti va trebuii microfon (daca ai folosestel !...tuturor ne-a fost rusine la inceput dar dupa ce iti dai drumu la gura te obisnuiesti), esti cam mic asa totusi...toti ziceti ca ne ajutati la waruri, dar odata intrati in clan va doare undeva (nu ma refer in special la tine...au mai fost specimene care ziceau "o sa va ajut la waruri etc etc..." cand sau vazut in clan, nau mai intrat cu saptamanile pe joc, ba unu ca ia bubuit calculatoru, ba ca ia murit pisica etc...apoi peste 1 luna te trezesti ca vor si admin...e urat) a si inca ceva, iti mai trebuie si 30 de ore MINIM pe server Smile ca sa vezi cate ore ai, dai click pe banneru ala cu serveru de sus si iti cauti numele la top players acolo si vezi cate ore (hours) ai Smile deocamdata dau ----- pentru ca nu sunt sigur 100% Smile
    tygrutz
    tygrutz
    Administrator
    Administrator

Data de inscriere : 20/08/2012
    Varsta : 36
    Localizare : La mare... departare

Mesaj Scris de tygrutz Lun Feb 11, 2013 10:56 pm

din partea mea are ok.. intarim liga 2. mai astept pareri de la admini

U R S U S
    U R S U S
    Membru
    Membru

Data de inscriere : 13/04/2012
    Localizare : La Spezia,Genova Italia

Mesaj Scris de U R S U S Mar Feb 12, 2013 2:05 am

---------------- nu vreau sa fiu rau da ai fost in clan si te-au dat afara pentru cod:)
    tygrutz
    tygrutz
    Administrator
    Administrator

Mesaj Scris de tygrutz Mar Feb 12, 2013 6:38 am

asta a fost in clan cand era gabi lider asta inseamna peste 1 an
    U R S U S
    U R S U S
    Membru
    Membru

Mesaj Scris de U R S U S Mar Feb 12, 2013 10:34 am

hyperion era cand era andrei si dupa a fugi ca tradatorul pe galati Smile)
    Andrey
    Andrey
    Administrator
    Administrator

Data de inscriere : 11/02/2012
    Varsta : 30
    Localizare : Suceava

Mesaj Scris de Andrey Mier Feb 13, 2013 8:09 am

Si eu sunt de acord sa intre doar sa nu mai injure ca l-am vazut pe server Wink
    U R S U S
    U R S U S
    Membru
    Membru

Mesaj Scris de U R S U S Mier Feb 13, 2013 12:47 pm

la fel cum am zis si la adrenaline care s-a milogit sa intre in clan si dupa o sapt a iesit si si-a bagat pl in el de clan eu ma opun si de la mine nu o sa aiba decat ------------------ insa decizia este a lui tigrutz nu a noastra...
    tygrutz
    tygrutz
    Administrator
    Administrator

Mesaj Scris de tygrutz Mier Feb 13, 2013 10:01 pm

ursule tu esti mare ai o varsta .. asta are 12 ani.. are alta mentalitate.. cei din liga 3 sunte de proba pot pleca pot veni nu tre sa te agiti pt liga 3 Very Happy pe tine trebuie sa te intereseze 1-si 2 astea sunt baza si viitorul .
    cu liga 3 experimentam si noi sa vedem daca se schimba el k om, daca se ataseaza de clan etc...
    daca e sa intre o sa stea vreo 2 sapt in ea sa vedem daca se face mai placut.. daca poate sa se integreze bine intre noi.. daca nu reuseste asta este... dca reuseste poate o sal vezi cu alti ochii...
    mai astept pareri.....

DieZz#
    DieZz#
    Administrator
    Administrator

Data de inscriere : 28/08/2012
    Varsta : 29
    Localizare : Bucuresti

Mesaj Scris de DieZz# Mier Feb 13, 2013 11:29 pm

dap, eu zic ca e bun, dar de liga a 3 a deocamdata...si daca progreseaza poate avansa in 2 Smile
    Marius18
    Marius18
    Administrator
    Administrator

Data de inscriere : 28/12/2012
    Varsta : 33

Mesaj Scris de Marius18 Joi Feb 14, 2013 5:56 am

Lam mai vazut pe sv e OK! De la mn are +++ ii baiat de treaba la prima vedere mai vedem!
    RO|PGLº|TAURUS
    RO|PGLº|TAURUS
    Membru
    Membru

Data de inscriere : 11/07/2012
    Varsta : 53

Mesaj Scris de RO|PGLº|TAURUS Vin Feb 15, 2013 3:30 am

BAIATUL E OK ....

SA-I ACORDAM O SANSA.....

++++++++++++++++

E LOC PENTRU TOTI ....... BAIETII BUNI .....

Continut sponsorizat

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Data/ora curentă este: Dum Noi 10, 2024 6:22 pm