Scris de italianu Mier Noi 07, 2012 6:13 pm
Bai ursus cine pula mea esti tu sa tot intri sa injuri in microfon, sa pui manele BAGA-MI-AS pula in tine si in cine ti-a dat adminu, pe tine nu te vede nimeni ma lake boschetar ce esti ti s-a urcat ursusu la cap pentru tine PGL a pierdut inca 3 4 player sa iti iau manelele in pula tie si la toti prosti din pgl care se cred superiori mari smecheri care fara wall si aim nu sunt in stare sa mearga drept pe mapa eu pentru un test m-am certat cu jumate din pgl si tu faci pe smecheru ca ai imunitate sa iti iau imunitatea in pula BA sti ceva sa va iau pgl in pula cu toti codarii, tiganii, prosti ,tampiti.Singurul de treaba Taurus si cu inca cativa care inca nu au obosit sa isi bata capu cu prostii ca voi eu pana acum va zburam pe toti jucam singur ce plm, mai bine singur de cat cu toti prostii care iti fac 1000 de nervi in loc sa joci de placere sa te relexezi mai rau te enervezi sa te vad mort si serveru sper sa se inchida ca sa mai sparga gasca de prosti care sa adunat pe pgl daca are cineva ceva de comentat ma gasiti pe mess nu ma ascund, fUck off!